Slimm Verzekerd B.V. - SlimM Verzekerd

SLIMM VERZEKERD

Wij werken samen met het Centraal Volmacht Bedrijf. Met name op het gebied van ICT en regelgeving. Het Centraal Volmacht Bedrijf is ingeschreven bij de AFM onder vergunningsnummer 12044556.

Wij zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Gevolmachtigde Assurantiebedrijven (NVGA). Slimm Verzekerd B.V. voldoet aan de normen en regels van de NVGA en daarmee is de hoge kwaliteit van onze dienstverlening voor u gewaarborgd.

Slimm Verzekerd B.V. is een innovatief, efficiënt en kwalitatief hoogstaand assuradeurenbedrijf dat er op gericht is om het intermediair en haar adviseurs, efficiënter en marktgerichter te kunnen laten opereren. Zowel in de zakelijke als de particuliere markt.

Als gevolmachtigde hebben we van toonaangevende verzekeraars goedkeuring gekregen om als Slimm Verzekerd B.V. het verzekeringsbedrijf namens hen te voeren. Daar waar nodig kunnen wij voorzien in op maat gemaakte oplossingen.

Eigen (stp) Acceptatie- en schadeprocessen voorzien in een snelle en doeltreffende werkwijze waarbij het klantbelang centraal staat.