Visie en missie

Visie en missie

Visie en Missie

Onze missie:

Slimm Verzekerd B.V. staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en persoonlijk zakendoen. In de Nederlandse financiële dienstverlening voorzien wij in efficiëntie, producten van aanbieders, kennisdeling, kostenbesparing en compliance voor de financieel dienstverlener. Hierdoor creëren wij efficiëntie voor aanbieders van financiële producten. Tevens creëren wij toegevoegde waarde voor de eindklant met volmachtproducten van gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen.

Kernwaarden

 1. Betrouwbaar
  Bij ons is betrouwbaarheid niet slechts een mooi begrip, maar de spil van onze activiteiten. Wie wij zijn en wat wij leveren is betrouwbaar. Natuurlijk conformeren wij ons aan de normen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en de bepalingen van de Wet op Financieel Toezicht (WFT). Daarbij stellen wij bij onze beslissingen het belang van de klant en daarmee de  consument voorop, bieden wij producten van meerdere aanbieders waardoor we onafhankelijk zijn en is onze communicatie open en eerlijk.
 1. Kwaliteit
  Kwaliteit: betekent bij ons deskundigheid, service, innovatie en zekerheid.
  Deskundig: de kennis en expertise van onze medewerkers en aangesloten kantoren.
  Servicegericht: een uitgebreid assortiment.
  Innovatief: inspelen op veranderingen in de financiële markt.
  Zekerheid: controle en weten waar u aan toe bent.
 2. Persoonlijk zaken doen
  Wij van duidelijkheid en openheid. Wij zijn ervan overtuigd dat een persoonlijke aanpak de beste manier is om zaken te doen.

 

Onze Visie:

Klanten willen snel en efficiënt geholpen worden door een vertrouwde adviseur. De rol van Slimm Verzekerd als  aanbieder van de daarbij passende verzekeringsproducten dient te voldoen  aan de moderne maatstaven die de consument en zijn adviseur vandaag de dag mogen verwachten.  Slimm Verzekerd geeft hier invulling aan door middel van het faciliteren en inrichten van efficiënte processen en de juiste en passende verzekeringsproducten aan te bieden tegen een marktconforme prijsstelling.

Slimm Verzekerd gelooft in samenwerken. Door samenwerking kan de juiste invulling worden gegeven aan de complexe disciplines die nodig zijn om de kwaliteit van de het eindproduct voor onze relaties te garanderen. Slimm Verzekerd werkt dus als zelfstandig opererend volmachtbedrijf graag samen met gerenomeerde partners in de verzekeringsbranche.  Het is onze overtuiging dat het op deze wijze het toevoegen van waarde aan het distributieproces zal leiden tot een hogere klanttevredenheid bij de aangeboden standaard en maatwerkproducten en een gevarieerd aanbod van verzekeringsproducten die aansluiten op de wensen van relaties en adviseurs.

In het  verlengde hiervan dient Slimm Verzekerd met haar  medewerkers haar rol te vervullen als inspiratiebron door het simuleren van innovatieprocessen waardoor Slimm Verzekerd en haar partners het beste uit zichzelf kunnen halen. Binnen een prettige werkomgeving geven onze medewerkers graag de concrete invulling aan onze effectieve, professionele en flexibele organisatie die snel op nieuwe ontwikkelingen kan inspelen.