Smartphone repair

Er is niks vervelender dan schade aan uw elektronica product zonder te weten of u schade geaccepteerd wordt door uw verzekeraar.  Slimm Verzekerd biedt hierin de oplossing met haar service van Smartphort. Direct advies in de afwikkeling met uw verzekeraar, beoordelen van de schade en het repareren het product onder de voorwaarden van de fabrikant. Meldt uw schade via uw adviseur en hij/zij laat uw product vandaag nog ophalen.

U wenst als adviseur de schade van uw verzekerde aan zijn elektronicaproduct perfect te regelen? En hierbij ook een besparing in tijd en kosten wil realiseren? Meldt u dan aan via de knop registreren. Het volledige proces wordt voor u uit handen genomen:

Beoordeling schade
Aan de hand van de polisvoorwaarden van de betreffende verzekeringsmaatschappij bepalen wij voor iedere schade:

  • Ouderdom;
  • Schadetoedracht;
  • Waarde.

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)
De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) is een privacywet die geldt in de hele Europese Unie (EU). Vanaf 25 mei 2018 dient iedere organisatie binnen de EU hieraan te voldoen. Dit heeft veel impact op uw (interne) bedrijfsprocessen, omdat toestellen zoals smartphones, tablets en laptops vol staan met privacy gevoelige gegevens. SmartPhort heeft haar proces inmiddels geheel ingericht op de nieuwe AVG.

Reparatie/vervanging
Indien de kosten voor herstel binnen de waarde van het elektronicaproduct vallen zullen we indien mogelijk de reparatie binnen de daar voorgestelde termijn herstellen. Tevens bij vervanging of een hogere herstelprijs zullen we de verzekerde een voorstel doen.

Voormelder
Meldt de schade aan in ons systeem met de voorwaarden van de verzekeringsmaatschappij en laat de verzekerde online de schademelding voltooien. De verzekerde kan zelf kiezen waar en wanneer het defecte product wordt opgehaald.

Preferred supplier
In de meeste gevallen kan de schade direct financieel afgewikkeld worden onze volmachtmaatschappijen.

New replacement
Uw toestel is krom of heeft waterschade opgelopen tijdens een ongeval? We ruilen het toestel dan om voor een nieuw vervangend toestel tegen een gereduceerd bedrag. De garantievoorwaarden van het ingestuurde toestel worden overgezet op het nieuwe toestel.